30 Aralık 2012 Pazar

Pazar şarkısı


Telefonlarımız üşümesin

Merhabalar efendim. Kendime güzel bir telefon kabı yaptım. Evde artık kumaş vardı. Değerlendirmek istedim ve işe koyuldum.


İlk adım olarak kumaşı alıp telefonumun ölçülerini sabun yardımıyla belirledim.


29 Aralık 2012 Cumartesi

Mucizenin Adı Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendiller

Eğer çalışan ve yalnız yaşayan biriyseniz bilirsiniz ki çamaşır ve ütü sizin evdeki en büyük başbelalarınızdır. Ütüyü henüz değil ama çamaşır işini sanırım hallettim; sizlerle paylaşmak istiyorum.

Mucizenin adı Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendiller.
Dr.Beckmann, 100 yılı aşkın süredir bu alanda faaliyet gösteren ve leke alanında uzmanlaşmış bir Alman firması.Yazıda bahsedeceğim ve fotoğraflarını sizle paylaşacağım yeni buluşu ise şu sıralar, Migros, Carrefour, Real, Kipa  gibi hipermarketlerin yanı sıra Pehlivanoğlu, Çetinkaya gibi lokal noktalarda ve online olarak www.cosmofresh.com sitesinden temin edebilirsiniz.

Bu icat ne işe yarıyor derseniz;  ayırmakla uğraşmadığınız renkli ve beyaz çamaşırlarınızı, beraberce çamaşır makinesine atıp, rutininizde bir değişiklik yapmadan, aynı miktar deterjan ve yumuşatıcı ile temizleyebiliyorsunuz. Yıkadığınız çamaşır miktarına göre makineye koyacağınız bir ya da iki adet mendil, renklilerden ayrılan renk partiküllerini kendi üzerinde toplayıp, bu renklerin diğer beyaz çamaşırlara geçmesini engelliyor. Aşağıdaki fotoğraflardan da göreceğiniz üzere, ürünü test ettim, onayladım, sonuç tatmin edici.

Zaman ve enerjiden tasarruf etmek isteyen, benim gibi çalışan ve yalnız yaşayan bayanlara tavsiye ediyorum.

Çamaşır makinesine karışık koyduğum renkli ve beyaz kıyafetler ile beraber, bir adet Dr.Beckmann renk koruyucu mendili de makineye ekliyorum. Standart program bittiğinde çamaşırları çıkarıyoruz. Sonuç resimdeki gibi; mendil yıkama sonrası siyaha yakın gri olmuş. Öncesi ve sonrasını paylaşıyorum.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

27 Aralık 2012 Perşembe

Tırnak sanatı

Tırnaklarımızı süsleme işine tırnak sanatı (nail art) diyoruz. Sanırım bunu bilmeyen artık yoktur. Yurt dışında oldukça yaygın. Yavaş yavaş bizlerde de görülüyor. Benim tırnaklarım yeterince geniş olmadığı için yapamıyorum :) Tırnaklar geniş ve birazcık da uzunsa çok harika görünüyorlar. İşte bir kaç tane beğendiklerimden:









26 Aralık 2012 Çarşamba

Assos'un Tek Taş Kolye Hediyesi ile Dileklerimiz Gerçeğe Dönüşüyor!

İşte bir yıl daha bitmek üzere! Şimdi yeni bir yıl ile birlikte gelsin yepyeni umutlar, mutluluklar ve tabii ki birbirinden güzel yılbaşı hediyeleri! Geçen gün çok sevdiğim bir dostuma yeni yıl hediyesi almak için Assos’a gittim. Ve Assos’un da biz kadınlara harika ve çok ışıltılı bir yılbaşı hediyesi verdiğini öğrendim. Evet Assos bu yılbaşı dileklerimizi gerçeğe dönüştürüyor, 1-31 Aralık tarihleri arasında yapacağımız 1000 TL ve üzeri alışverişlerde Assos bizlere tek taş kolye hediye ediyor. Eh o zaman Assos ışıltısı ile büyüleyici bir yılbaşı akşamı geçirmeniz dileğiyle…
Videoyu da buradan izleyebilirsiniz.
www.facebook.com/assosonline
twitter.com/assosdiamond
assos yilbasi
Bir bumads advertorial içeriğidir.

24 Aralık 2012 Pazartesi

Yüzüğümü gördünüz mü :)

Çok güzel bir yüzük fikri aklıma geldi ve hazır fikrim gelmişken unutmadan yapayım dedim. Çok ama çok basit hem de.


21 Aralık 2012 Cuma

Ben bunlara bayıldım

Bu takılara ben bayıldım. Çok güzeller, çok zarifler, çok harikalar efendim :)




Çok mu bencilce?


19 Aralık 2012 Çarşamba

Yılbaşı kombini

yılbaşı kombini

21 Aralıkta kıyamet kopacak denedursun biz yine de bu kehanete inanmadan yaşamaya devam ediyoruz :) Hayata dair planlarımız, koşuşturmalarımız devam ediyor. Yılbaşına da artık sayılı günler kaldı. Bu yüzden bende güzel bir kombin yapmak istedim. Bu site sağolsun yardımcı oldu :)

elbise: rickety rack
bilezik, küpe: lidyana
ayakkabı: zara
çanta: net-a-porter

Flipbook

Öncelikle flipbook ne demek, nasıl bir şey, yenilir mi, içilir mi ona bakalım :) Flipbook dediğimiz şey, elimizde bi sürü kağıtlar var ve bu kağıtlarda resimler var. Kağıtları hızlıca çevirdikçe çizilen resimlerden hikaye oluşuyor. Bu hikayeyi oluşturabilmemiz için de çizdiğimiz şeklin her bir adımını her bir kağıda tek tek çizmek gerekiyor. Umarım anlatmayı becerebilmişimdir. Biraz sabır biraz da emek gerektiriyor. Örnek vermek gerekirse video imdadımıza koşsun :)

18 Aralık 2012 Salı

Kendimce notlar

Ruj alırken rengine karar vermek için parmaklarını boya. Parmakların dokusu ile dudakların dokusu benzer.

Misafir oldum

Merhabalar. Kendinyap blogunda misafir yazar oldum. Çok da mutlu oldum :)
Yazımı okumak isterseniz buyrunuz efendim: tık tık
Blog için de bir tık tık :)

17 Aralık 2012 Pazartesi

2013 moda renkleri

Aslında moda renkleri tahmin etmek pek de zor değil. Şöyle bi vitrinlere göz gezdirince hemen anlaşılıyor :) Renklerimize bakacak olursak turuncu, yeşilin tonları özellikle zümrüt yeşili, pastel renkler, kobalt mavi. Bordo rengimizi de unutmamak gerek. Sokağa adım atmamızla bordo giyim kuşam görmemiz bir oluyor :) Eğer renkler size canlı geldiyse, ben bunları giyemem ki derseniz, aksesuarlarda kullanabilirsiniz.



16 Aralık 2012 Pazar

14 Aralık 2012 Cuma

Çekiliş varmış :)



Çekiliş varmış bende katılıp şansımı denemek istedim. Pek şansım yoktur ama yine de olsun :) Bu katıldığım ilk çekiliş ve merakla bekliyorum sonucunu. Hediyeler de çok sevimli :)

Yılbaşı kartı yaptım :)

Merhabalar efendim. Yılbaşı için hediye seçeneklerinden sonra bir de kendi emeğimizle yapabileceğimiz yılbaşı kartı hazırlayalım istedim.

yılbaşı kartı

11 Aralık 2012 Salı

Karpuz etek :)


Bu etek çok şeker değil mi ama :)
kaynak: weheartit.com

10 Aralık 2012 Pazartesi

Hürriyet E-Alışveriş Festivali Başladı!

Yılbaşı telaşı adım adım yaklaşıyor. Hem yılın son gecesine hazırlanmak, hem de sevdiklerinize hediye almak zamanı. Yılbaşı öncesi özel alışveriş siteleri ve online pazarlarda ne var ne yok, burada bulabilirsiniz.

Sadece tekstil değil, onlarca kategoride, yüzlerce marka ve binlerce ürünle kullanıcılarına sınırsız bir alışveriş şenliği sunan Daybuyday.com, aralık ayı boyunca yapacağı dev kampanyalarıyla 2012’i size özel uğurlamaya hazırlanıyor.

2013’ün enerjisini şimdiden yakalamak, alışveriş ruhunu ekran başından yaşamak için Daybuyday.com aralık ayında büyük kampanyalarla sizleri bekliyor.
“Size Özel Alışveriş Sitesi” konseptiyle, online alışveriş dünyasında ayrı bir yeri olan Daybuyday.com, güvenli alışveriş ve özel hizmet kalitesiyle “Online Alışveriş Festivali”ni başlatıyor.

Moda her gün burada başlıyor

Kadın ruhunun değişkenliğini modaya yansıtan Daybuyday.com, modayı her gün yeniden başlatıyor. Gündüz şıklığını, gece ışıltısını tek bir sepette buluşturan Daybuyday.com, aralık ayında ünlü markaların koleksiyonlarını size özel kampanyalarıyla sunuyor.

Dünya modasını ayağınıza taşıyan tasarımlar

Daybuyday.com, şıklığın ayrılmaz ikilisi ayakkabı ve çanta tutkusunu seçkin markaların indirimli fırsatlarıyla birleştiriyor. Her tarza uygun geniş marka ve ürün seçeneğiyle ayakkabı ve çanta tutkunuzu dilediğinizce yaşamanız için farklı kampanyalar sunuyor.

Mutluluğun modası geçmez

Daybuyday.com sizi, aralık ayında kozmetik dünyasının ışıltılı dünyasına davet ediyor. Güzelliğin sırrını Daybuyday.com ile keşfedin, kalabalık içinde yıldız gibi parlayın. Doğal güzelliğinizi ortaya çıkaracak dünyaca ünlü markalar, sizi şımartmak için Daybuyday.com’da!
Daybuyday
Bir bumads advertorial içeriğidir.

8 Aralık 2012 Cumartesi

Pazar şarkısı


Pazar pazar iyi gider bu şarkı.

Kendimce notlar

Rimel sürerken alt kirpiğe uygulama. Baygın bakmamış olursun!!!

Yılbaşı için hediye seçenekleri


Merhabalar efendim. Yılbaşına artık sayılı günler kaldı. Eeee hal böyle olunca da artık hediyeleşme zamanı geldi. Ne alsam acaba diye düşünenler için bir yazı hazırlayayım dedim. Bayanlara hediye bulmak oldukça kolay olduğu için üzerinde durma gereği duymuyorum. Dilerseniz onun için de hazırlayabilirim.
Buyurun başlayalım o zaman.

 Ipad kılıfı. Teknoloji çılgınları için güzel bir seçenek.
   Iphone kılıfı da mevcut.


ipad kılıfı
















 Kitap standı. Kitap kurtları için uygun bi seçenek :)

kitap standı

Bi kaç fikir daha sunmak istiyorum. Bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri tuttuğu takımın forması olsa gerek :)
Spor yapmayı seviyorsa spor salonu üyeliği hediye edebilirsiniz. Salona gittikçe sizi hatırlasın :) Sevdiği bir sanatçı albümü alınabilir.  Zaten var diyorsanız siz sevdiğiniz bir sanatçı albümü hediye edin ya da sizin için manevi değer fazla olan eşyanızı emanet edin. Şık bir çakmak da seçenekler arasında. Dijital fotoğraf çerçevesi de alternatifler arasında. Benim aklıma bu kadar geldi. Sizde de var mı fikirler :)

7 Aralık 2012 Cuma

Bunları beğendim

Çok beğendim ben sizleri :) Ayakkabıya özellikle hayran kaldım.


Snood

Hem şık hem de sıcacık. Sizlere snoodları takdim etmek istiyorum efendim :) Bu kış boyunlarımız snoodlar sayesinde üşümeyecek. Sadece bayanlar için de değil. Erkekler de kullanabilmekte. Klasik atkılarımızı bir kenara bırakıp snoodları denemenin tam vaktidir :)



3 Aralık 2012 Pazartesi

Baykuşlu bi şeyler :)

çok şirin değil mi? yapılışı


Gömlekten elbiseye

Gömleğimizi alıyoruz ve izlemeye koyuluyoruz :) Çok yaratıcı gerçekten de :) elbiseye para vermektense evde bulunan erkek gömleğini alıp elbiseye çevirelim efendim. Hadi o zaman seyreduralım gömlekten neler yapabilirmişiz.


Kazayağı modası

Modada eskiler yeniden yorumlanıp tekrar önümüze konmakta bildiğiniz üzere. Kazayağı da bunlardan biri. Genelde siyah ve beyazdan oluşmakta fakat farklı renklerini bulmak mümkün. Bu deseni kombinlemenin en kolay siyah parçaları tercih etmek olacak. Sadece kıyafetlerde değil aksesuarlarda da bu modayı yakalamak mümkün.



2 Aralık 2012 Pazar

Sivilceler için maske

Malzemelerimiz çok kolay. Herkesin evinde bulanabilir fakat uygulama öncesi yapmamız gereken bir şey var: kaynamış suya 1 yemek kaşığı üzüm veya elma sirkesi ekleyip başınızı havlu ile kapatıp 10 dakika bekleyin. Böylece bakteriler azalsın. Şimdi malzemelerimizi not edelim:
*2 yemek kaşığı kabartma tozu
*2 tatlı kaşığı su, gül suyu veya maden suyu
Bu maskeyi 20 dakika kadar bekletin. Bu kadar :)

kaynak

Sivilce izleri için de tarif var. Tık tık